Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
moc se mě to líbí , mám přesně ten pocit, že než by rodiče se věnovali více dětem tak je cpou do různých kroužků a a oni jsou najednou dospělí, Neumí si již hrát a fantaziji rozdávat
29.12.2012 13:06 | a1ička
Jednou v kempu na chatce jsem si jako malej pustil fantazii na tolik na špacír, že jsem viděl rozevřenym stropem po dvou stranách místnosti zelenožlutý jůheláky a považoval je za vyvržence pekla %D Kámoš říkal že tu noc taky něco viděl. Ale kdo ví co TO bylo :))
Jinak básnička je krásná. Často maj dospívající lidi tendenci v honbě za dospělostí svoje dětství úplně zazdít a teprve až později se ohlédnou více nazpět.
27.12.2012 13:51 | ZENITZERO666
Upřímně, tahle báseň je naprosto geniální. Jestli máš takové názory v 19 letech, klobouk dolů, lze poznat, že skutečně pozoruješ svět kolem sebe a to je podle mého názoru největší zbraň umělce. Ztvárnit svět tak, jak skutečně vypadá. Těším se na další tvé dílo.
26.12.2012 11:47 | Krokyno
Dobré - líbí se mi. Také se mi zdá, že v dnešní době myslíme více na sebe, než na děti.
26.12.2012 9:22 | děda včela
Pro mě hodně působivé, mnohé vypovídá z reálu... děti jsou ale často nástrojem... prapodivných praktik a taktik dospělých... někdy jim rodiče záměrně lžou, navádí a nabádají k různým slovům, činům, ondy děti neví a tápou... kde pravda je... jednou z bolestí a loutkoher dětských životů... jsou rozvody. Jak ubohé, že? Jenom hyena je schopna takových podlých činů, kdy zneužívá dítě vůči druhému. Přestože rodiči jsou oba... navždycky. Nevím, co se týče Tvého obsahu, snad je to dnešní shon, dění kolem, jakoby lidé na sebe neměli čas a děti byly někdy přítěží...
25.12.2012 22:01 | NikitaNikaT.