Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoce

Vánoce

pohlík Básně » o Lásce

Anotace: Vánoce bez lásky

Vánoce se opět blíží
nazdobíme stromeček
a pak dáme milým drahým
krásný malý dáreček.

Konec roku oslavíme
budeme si opět přát
aby nový rok byl lepši
aby nás měl někdo rád.

Někdo zažil bolest v srdci,
sklamáni,a tvrdý pád,chtěl jen
lásku,milovati,upřimně a hrozně
rád.

Zapomenem na rok starý
uděláme nový krok,ať jsme mladí
nebo staří,budem šťastný celý rok.

Láska si nás sama najde,
i to malé štěstíčko,hlavně ať jsme
spokojení,a slouží nám zdravíčko.
Publikoval(a): pohlík, 24.12.2012
Přečteno (150x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti