Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání všem

Přání všem

bera Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: ... kdo nevěří na Ježíška? :-)

Po setmění přivři víčka,
vzpomeneš si na Ježíška,
na kouzlo velkých dětských přání,
které splnil tobě bez váhání.

Nejen dnes je dobré věřit,
kouzlo vánoc v sobě střežit,
radost blízkým rozdávat,
být s někým, kdo má tě rád.

Tak ať štěstí, zdraví v příštím roce
provází tě ruku v ruce.
Ať vzpomenou si přátelé,
ať láska srdce zahřeje ….
Publikoval(a): bera, 24.12.2012
Přečteno (501x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, NikitaNikaT., děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 16:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti