Buď opora
Buď opora
Každému je občas smutně,
každý někoho potřebuje,
sedíme na zemi ve tmě,
proražená díra ve dveřích od pokoje.
Koho hledáme teď,
koho to právě potřebujeme?
Prozradí nám to snad zeď,
do které neustále kopeme?
Ztrácíme peníze a přátele,
a pak už i lásku a rodinu,
život nebere si zřetele,
ten smutek slupne nás jak malinu.
Nepotřebujeme slitování,
nepotřebujeme slova „to mě mrzí“!!
Potřebujeme takové chování,
co zažene tu krizi!
Chceme někoho kdo nás obejme,
a po té vtáhne do reality.
nechte si další slova dojemné,
utirám si slzy, utři si je i ty!
Nebudeme se trápit,
život může být i pestrý,
pojďme společně to štěstí lapit,
všichni máme lokte ostrý!
Všichni víme co je smutek,
že to je potvora,
tak udělej dobrý skutek,
buď aspoň chvíli opora!
Svět je zlým místem,
protože si ho tak děláme.
Proklatý lidský systém,
jen o sebe dbáme.
Každý by jsme si měli pomáhat,
každý by měl být alespoň oporou,
přestaňme ostatním nadávat,
podej jim ruku svou.
Publikoval(a):
Krokyno, 24.12.2012