Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční pro přátelé

Vánoční pro přátelé

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Vánoční přáníčko pro Vás.

Přátelům všem teď nesměle,
přeji krásné svátky.
Každý den ať je neděle,
zrušme všechny pátky.

Vždycky najít správné rýmy,
básně něhou sládnou.
Mužům ať nechybí šprýmy,
když jim ženy vládnou.

Žádné vzdory, milé ženy,
buďte vždycky svolné.
Nechci aby byly čteny,
mužské verše bolné.

Mužům zase dávám rady,
milujte je stále.
Neměňte se v zrádné hady,
lásce dáte vale.
Publikoval(a): Psavec, 23.12.2012
Přečteno (800x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, NikitaNikaT., děda včela, haafina, Retor

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 05:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti