Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Autobusová

Autobusová

Krokyno Básně » o Lásce

Anotace: Autobusová

Zase mi hraje ve sluchátku,
ta písnička od Tomáše Kluse,
ty sedíš přede mnou na sedátku
v jednom starém autobuse.

Hledíš z okýnka,
doslova hltáš městskou krajinu,
k cíli jen chvilinka,
chvíli na slunci, chvíli ve stínu.

Na tvé tváři tančí paprsky světla
a já chtěl bych jimi být,
jsi ta nejkrásnější květinka co kvetla,
jsi sen co začal žít.

Oči v barvě karamelu,
ústa sladká jako med,
přehlédnout je nedovedu,
zlíbat je chci hned.

Tvé světle kaštanové vlasy,
tvoje vůně líbezná,
kdo poradí mi asi,
jak svádí se princezna

Naše společné chvilky,
moc toho není,
zastávka od zastávky,
ale brzy se to změní.

Vystupuji z autobusu,
ty se směješ a víš proč,
posílám ti z dálky pusu,
už to je náš kolotoč.

A zítra bude první rande,
zítra se mi změní svět,
usínat to není snadné,
budou se mi ruce chvět...
Publikoval(a): Krokyno, 23.12.2012
Přečteno (106x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Talifati, NikitaNikaT., Jin&Jang, Květka Š., Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti