Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uprostřed vzorné docházky, jedna kolonka nevyplněná

Uprostřed vzorné docházky, jedna kolonka nevyplněná

Krokyno Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Uprostřed vzorné docházky, jedna kolonka nevyplněná

Čas stále utíká
a lásky je málo,
smůla je naopak veliká,
nic co by rozveselilo…

Jste s nějakým člověkem,
něco s ním prožijete,
a pak druhým dnem
jako by zapomenete.

Jako by jste něco vypili,
snad nápoj zapomnění,
sotva pozdravili,
kdy se tohle změní?

Trocha prosté lásky,
tak snadno se přece nezapomíná,
uprostřed vzorné docházky,
jedna kolonka nevyplněná.

Kde jsi byla,
když tu docházku nechceš dopsat?
Řekni jen, že to byla chyba,
pochopím to, i když zrovna nebudu hopsat.

Nevím kterým směrem jít,
když zůstáváš potichu,
mám o tobě jenom snít,
nebo spáchat další neplechu?

Jsi úžasná,
vryla ses mi do paměti,
holka ze sna,
co každou chvíli popoletí…

Kdybych, ale věděl kam,
snad by bylo lépe,
jsi ze všech holek drahokam,
pro tebe mi srdce tepe.

Není žádný důvod ani záminka,
proč to takhle je,
jsi ta nekrásnější vzpomínka,
důvod proč někdo miluje…

Prozradíš mi jak na tom jsme?
Jak to vidíš?
Všechny chvíle byli úžasné,
a ty stále jen mizíš...
Publikoval(a): Krokyno, 22.12.2012
Přečteno (153x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Talifati, Květka Š., Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti