Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plamínek v srdci

Plamínek v srdci

Talifati Básně » o Lásce

Anotace: .......

V oděv z citů zahalena,
prochází si věčností.
Pro mnohé však zůstává,
navždy zahalena všedností.

Požehnání kdo jí okusili,
ti naplněni radostí.
Na její oltář položili,
své útrapy s lehkostí.

V okamžik ten v duších klid.
Před nedávnem nepoznána,
od teď ve svých srdcích,
plamínek lásky můžem mít.
Publikoval(a): Talifati, 21.12.2012
Přečteno (344x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lugilla, Robin Marnoli, Kytka62, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti