Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mě se to líbí.. Možná je to proto, že prožívám teď to samé..
6.1.2013 19:49 | šťastná nešťastná
zkus tomu dát ryttmus, pokud se snažíš o rýmy, jinak bys mohl psát volným veršem, ale taky to chce rytmus...trochu.
20.12.2012 23:42 | Robin Marnoli