Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

346. Saxofonista na plátně

346. Saxofonista na plátně

Robin Marnoli Básně » o Lásce

Anotace: ...a něco nového v rozvázaném stylu:-)...

Vypadáš opuštěně
pes s hlavou prostrčenou plotem

Tvé oči
dvojčata na cestě do školy
a
na puse
máš grafitti malovaný rtěnkou

Dnes nemáš ruce v bok
jsi zavěšená na mým laně

zuju ti boty
položím tě do proutěnýho křesla
a zateplím tvé stěny teplou dekou

Dnes pomazlím se s tebou krátce
jako klisna se svým hříbětem

a pro knihovnu tvé mysli
ti začnu číst před usnutím
...a saxofonista na plátně
nám potichu hraje naše sny


(jen tiše spi)
Publikoval(a): Robin Marnoli, 20.12.2012
Přečteno (129x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: smoljacek, NikitaNikaT., Lugilla, Květka Š., Retor, modrá, MartyH.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti