Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

* * * Krásné a kouzelné Vánoce * * *

* * * Krásné a kouzelné Vánoce * * *

NikitaNikaT. Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: * * * Přeju, Vám všem, krásné Vánoce a šťastný nový rok 2013! * * *

Slunce, dříve za obzor se sklání,
paní zima, v síle vládnout, mu brání…
…v závějích vloček, schovaná jsou přání,

ať už velká nebo malá,
tajné touhy, každého… z nás.

Srdeční krajiny, slzou se zachvějí,
v odlesku očí, už jenom hvězdy nebes…
… ztracených blízkých, jiskrou se zasmějí.

Jsou zde stále s námi,
i když na dotek… tak moc vzdálení.

Pokoje purpura a cukroví rozvoní,
koledy do pohody, vždycky nás naladí…
… a večer u stromečku, až zvonek zazvoní,

znovu každý si uvědomí,
to nezapomenutelné kouzlo… Vánoc,

lásku, klid a mír ze srdce přeje




autorka: NikitaNikaT.


Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 20.12.2012
Přečteno (669x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Božská Isis, Martin Havlíček, Ružka, bera, Kett, Retor, Květka Š., děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti