Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lekce Lásky III.

Lekce Lásky III.

Talifati Básně » o Lásce

Anotace: tentokrát,...to "bera" za to může

Další byli pokořeni,
ONA užívá si vítězství.
Asi představit si neuměli,
jaké rozpoutat umí šílenství.

Vždy,když JÍ to napadne,
zahraje si divnou ruletu.
Svým šípem okřídleným,
...cílí neomylně,
na koho si umane.

Asi se tím skvěle baví...,
možná je to JEJÍ hra?
Dumat nad tím nemá smysl,
a tak opět slaví.

Zavání to výsměchem,
kdopak se JÍ postaví?
Kdo další rozdá si to s tou,
....co LÁSKOU nazývají?
Publikoval(a): Talifati, 20.12.2012
Přečteno (109x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti