Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vůně

Vůně

a1ička Básně » o Lásce

Anotace: touha po muži

Plátno štětec v ruce mám
vášeň na ni načmárám
srdce, zvon, kostel ,čas
vím že jednou přijdeš zas
Tvou vůni tam také dám
ve tvé vůni se vykoupám

Stůl, židle, již namalované mám
je stále nevím jak tebe malovati mám
něžně , nebo v rozletu?
Snad si tvoji vůni s jinou nespletu
zda tvoje vůně jak soumrak je,
pak je tu nějaká naděje
Publikoval(a): a1ička, 19.12.2012
Přečteno (292x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, NikitaNikaT., Retor, děda včela, Krokyno, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti