smutné to lákání
smutné to lákání
Anotace: prostorem a .. a časem
prostovlasá minulost
líbá obličej na marách
včera ještě usměvavý
kdo jsi, rmute
že miluješ mou duši tolik
a nevnímáš touhu bytí
uteč ode mě,
nalep se jiným na záda
jež tak vroucně nastavují
a potom přijď povyprávět
Publikoval(a):
Marcone, 19.12.2012