Lekce Lásky II.
Lekce Lásky II.
Anotace: inspirace ... od Talifati "Lekce lásky" ... :-)
Možná potkali se příliš brzy,
možná pozdě, kdo to ví …
Uhasili jiskru dřív, než přišly slzy
v zapomnění času doufajíc ….
Nedali šanci ránům,
probuzením v náručí.
Uvěřili v sílu klamu
a neví, že budoucnost je poučí ….
Pravdu nelze schovat věčně,
síla zavrženého citu nezlomena jest!
Čeká jen na pravou chvíli,
kdy podlomí nohy,
přání a ega lehko může smést.
Odmítaného celý krajíc,
tím heslem provázet vás bude,
A vyhraje, podvolí se oba,
pak prázdné duše naplní,
srdce v dlaních zahřeje.
Publikoval(a):
bera, 19.12.2012