Bolest či radost?
Bolest či radost?
Anotace: ..jen hraní se slovy
Šílený kravál, rve mi to uši.
Jak pomoct mám svý zraněný duši?
Jak zastavit srdce, co zběsile buší?
Kdo z vás to ví, kdo z vás to tuší?
Tak prosím, neváhej a zastřel mě kuší.
Chci skončit v ráji, tak jak se sluší.
Chci skončit v pekle, ohnivý buši.
Ať satan svým žárem tělo mé vzruší.
Anděl zmáčená křídla od slz suší.
Bůh dávno ví, že o duši je chudší.
Publikoval(a):
Petr Malý, 18.12.2012