Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

blábol

blábol

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: zase vyšunutí mysli

nehulíš nějak moc
slyším dost často
je pravda bez zhulení
jsem skoro nezažil noc
pro pytel jsem jsem schopen
přejít město
ale nezabiju
svojí největší lásku
ikdyž budu mít
život
na provázku
pomáha mi
každý den ¨
už dokonce
poznám
co je realita
a co sen
pomáhá mi
denodenně žít
pomáhá mi
denodenně být
Publikoval(a): ostuda lidstva, 15.12.2012
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti