Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Myslím, modruško, že to tak bude... víkendové večery stály prostě za to... myslím, že slůvek netřeba.. :o) vím, že víš. :o) řekli jsme si teho hodně, to víš, chystáme se na další krok a už nás také za nějaký čas cosi čeká :o) chceme to oba.
17.12.2012 10:58 | NikitaNikaT.
Co více ti přát?Ať vydrží vám to takhle...napořád!:-)
Hezký advent
14.12.2012 20:16 | modrá