Úplná prázdnota
Úplná prázdnota
Nemá dveře,žádný východ
poušt uzavřena stěnami
Zvlhlý písek,strašný brod
propálený slzami
Prázdno všeho plna kolem mne
pod kůži se dostává
Chci,sním o pomoci z nebe
uzavřené svědomí z popelu vstává
Kde je nebe? Kde světlo?
Chybami zmizelo v temnotě
Mysl mé srdce jenom pletlo
ted poddáno úplné prázdnotě
Publikoval(a):
Avid, 13.12.2012