Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vyznání lásky....

vyznání lásky....

nikolka vs. kacenka Básně » o Lásce

Anotace: Toto je má první báseň tak ať se vám líbí....

Když se dívám na nebe
musím myslet na tebe.
Láska má, láska tvá,
se nikdy nevyrovná.
Oči tvé jak perly jsou
provází mě chladnou tmou.
A však dívat se na tebe nemohu,
protože já láskou uhynu.
Aniž bys řekl, miluji tě
mé srdce rozbuší se.
Chci tě cítit,
chci se s tebou smát.
Dekuji, že jsi,
vroucně tě miluji….
Publikoval(a): nikolka vs. kacenka, 13.12.2012
Přečteno (522x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti