Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Předurčení ?

Předurčení ?

Pár pírek pod polštářem
kanárek pad
packou kočičího vraha
jeho pípot nevrátí se více

a chundelatá kulička přede a veselé si zamňouká

stejně jako její pán

s krví na rukách
v uších křik lidí
co pobodal

v oranžové kombinéze
za mříží
hraje harmonika
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 12.12.2012
Přečteno (81x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti