Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy dobré naděje

Slzy dobré naděje

Vítr fouká do vlasů
jména lásek co skočily ze srázu
jak příjemné
slyšet
že nejsi mezi nima

Zmizels
ještě když mlha bojovala s vodní hladinou
vypitá sedmička vína
rozestlaná postel
a já v polospánku
chrabře bojující s nočníma můrama

Již vítr přestal vát
volám ze srázu tvé jméno
a vrací se mi
nastokrát

můra probuzení
nabrala spád

pláči do voňavého povlečení

a ty ?

s klidem usínáš

...
stromy jsou v květu
mají jablka
opadávají
a
nic na nich není

prosíš o odpuštění
můj klíč k srdci si hodil do kanálu

teď ho má jiný
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 11.12.2012
Přečteno (257x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Jin&Jang, Lugilla, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti