Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skořápkový Titanic

Skořápkový Titanic

Rezavá plechovka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Taková ta jednoduchá

Na třepetající se hladině
loděk pár
vůně jablek
a nových dárků
cos mi dal

hrajem si na admirály
máme své koráby
narážejí do stěn
a divoce se houpají

a až se oheň nalodí
korvety mezi sebou závodí

avšak
život mořských vlků je zlý
netýká se jen zpívání písní a pití rumu
na širém moři
kromě mořských pannen,sirén
často narazíte na obludu

Kraken nás stahuje
do věčných hlubin

těžko vyplujeme nahoru
již neuvidíme západ slunce

JOHOHO

naposled pějí voskoví námořníci
v lavoru
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 10.12.2012
Přečteno (77x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti