Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křídla

Křídla

romeo98 Básně » Smutné

Anotace: popisuje svobodu pocitu smrti

Jak ptáci lítají tam nahoře
a kraj nebeský se otvírá
já sedím tady v komoře
co mě mezi čtyřmi stěnami zavírá
v rytmu se houpám
a křídly já mávám
jen tiše doufám
a tobě se vzdávám
v ten to den jak rána z kulovnice
vyletím z komory té pro svobodu svou
pár rozbitých džbánů ze světnice
mě dovede za svobodou jedinou
svobody jsem se chopil a křídly mávl
z té komory jsem se dostal
a po naději sáhl
život se hroutí
už se probouzím
a můj sen končí křídla už nemám
už jen tiše sténám
už je konec zvony zvoní
a mé tělo v hlíně se boří
Publikoval(a): romeo98, 10.12.2012
Přečteno (235x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lugilla, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti