Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chybíš mi

Chybíš mi

Jarous95 Básně » o Lásce

Anotace: ......

Cítím se zvláštně,
Jako osamělá hvězda,
Jak jde všechno z kopce,
Když mi chybíš.

Nejlíp mi rozumíš,
Nosím tě v duši,
Ale tuhle zimu,
Je tak těžké vydržet,
Když mi chybíš.

Nezapomínej na naše první setkání,
Protože není po všem,
Nejsem v koncích,
Jen mi prostě chybíš.
Publikoval(a): Jarous95, 9.12.2012
Přečteno (723x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, michaela07, xoxoxo, GAIA77, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti