Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poušť

Poušť

Písek je horkej!

Ramena spálený jak ten,
co svý touhy špatně svěřil.
Bylo by zlý si jen představit,
že snad už z tý pouště cesty není...

Jediný zrnko písku je jak tvá
obrovská slza, co se spouští na polštář.
Stojíš jak sloup, ale přitom dobře víš,
že kdo nic nedělá, nic nezmění...
Publikoval(a): Daark1, 9.12.2012
Přečteno (131x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 02:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti