Vždy budeš v mém srdci
Vždy budeš v mém srdci
Proč mám svoji female fatale v srdci?
Proč mi při myšlence na ní střep ze srdce trčí?
Proč se zakoukala do mé krve do mé rodiny?
Už vím, že jí mít nemohu, ale trvalo mi to roky, ne hodiny.
Ona byla můj osud od patnácti let
Čas bych kvůli ní chtěl vrátit hned.
Milovat dívku, z celého srdce
přitisknout na tělo a cítit jak její srdce tluče.
Publikoval(a):
XXX-XXX, 8.12.2012