Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlkodlak

Vlkodlak

Orochi Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Každý se občas cití jako lovec který není shcopen ovládat své pudy.

Lesem temným běžím,
své území střežím.
Najednou za cítím známou vůni,
bláhová dívka došla k tůni.
Vlka v sobě už neovládnu,
vím že kořist hravě zvládnu.
Proč šla jsi v noci do lesa ty trdlo?
jediným cvaknutím rozevřu hrdlo.
Voda v tůni barví se krví,
vlkodlak kořistí se živí.
Publikoval(a): Orochi, 7.12.2012
Přečteno (1143x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bara-klaudi, Mazaný, Kokča, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti