Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krb

Krb

pohlík Básně » o Lásce

Anotace: Snění u krbu a ohně

Každý večer usedávám
u krbu a stále sám
zapálím si jen tak svíčku
do ohně se jen dívám.

Plameny tam přeskakuji
různé barvy mívají,dřevo
práská pod tím žárem
nevím co si šeptají.

Potom zavřu svoje oči
začnu mít ten krásný sen
u mě stoji dívka krásná
plná lásky,vůní žen.

Za ruce ji něžně držím
do klína mně usedá
pak se dlouze začnem líbat
je jak růže rozkvetlá.

Pohyby má ladné,jemné
pomalu to přichází
pak ten slastný výkřik
do tmy,pocit krásný
přináší.

Oheň ale dohořívá
svíčka sama zhasíná
já se vzbudím ze sna svého
nový den pak začíná.
Publikoval(a): pohlík, 7.12.2012
Přečteno (165x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti