Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Poslouchám, ale konspirace mě zajímaly už dlouho před tím než vydal Nový človek, víc mě spíš baví Suvereno než Majk spirit. Spirita poslouchám jen z důvodu že jsem vyrůstal na H16.
K otázkám ohledně života mě navedla jedna věc, která se mi v životě přihodila skoro před rokem.
Jsem rád že se vám to líbí, původně to měl být ''rap song'' ale nemám odvahu to nahrát.
9.12.2012 14:30 | Unnamed
Neposloucháš náhodou Majka Spirita? Má to stejný ritmus jako jeho písnička... I myšlenkově je to velmi blízké... Ale chtělo by to nějaký návrch, i když soukromého, osobního řešení. Alespoň mně to tam schází. Jinak pěkné.
9.12.2012 2:18 | Tera.kuckuc
Souhlasím velmi povedené
7.12.2012 21:05 | Retor
Na svůj uvedený věk máš velmi dobrý postřeh. Proč to tak je ani sám nevím, jen snad to, že člověk je v jádru tvor samolibý, uznává jen svoje názory, pokládá se za pána všeho tvorstva a podle toho také jedná. To je zkrátka život. Napsané to je velmi dobře.
7.12.2012 9:49 | děda včela