**Oba dva
**Oba dva
Anotace: jeden žil dole a druhý...
JEDEN A DRUHÝ
***********************
Jeden žil dole a druhý nahoře
jeden je na zámku a druhý na dvoře,
jeden má motorku druhý kočárek
jeden chce koláče druhý zas párek.
Jeden má střevíce druhý je bos
prý tomu bosému boty vzal kos,
kos ten má v hnízdě dvě děti kosí
studí je nožky protože jsou boí.
Teď každé kosátko dostalo botičku
do botky schová se vidíš jen hlavičku,
ten co žil nahoře dolů se kouká
jak druhý na dvorku kosátka houpá.
V botách jak v kolíbce ti malí spí
o tom jak poletí asi jen sní,
jeden i druhý pak ruce si podali
na kosy v botách oba se usmáli...
************
Publikoval(a):
Květka Š., 6.12.2012