Boj
Boj
Anotace: Důležité je ten boj nevzdávat.
Nastává další nudný den,
přeji si aby to byl jen zlý sen.
Bohužel už vím že bdím,
přemýšlím nad životem svým.
Zas ta myšlenka už to vzdát,
já ale říkám ne chci se ještě prát.
Koukám přes okno na zamračené nebe,
nehodlám žít už bez tebe.
Hraji z kartami osudu vysokou hru,
ale tentokrát nehodlám přijmout prohru .
Magie, síla, intriky boje,
nevzdám to dokud nebudeš moje.
Pamatuj na má slova:
Nevzdám se tě,
protože MILUJI TĚ.
Publikoval(a):
Orochi, 6.12.2012