Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nina.

Nina.

Padfoot Básně » o Lásce

Anotace: Zamilovanost v mém podání: neschopnost do sebe dostat jídlo, bolesti hlavy, závratě, potíže s dýcháním a krevní tlak a emoce jak horské dráze.

Pohled a úsměv, rozzářené oči

táhnou mě hlouběji, bolest a slast

plní můj svět, jsem jak na kolotoči,

modlím se, abych ovládl svou strast.


Chci tě. Žit tebou jen. Držet tě v náruči.

Proměnit život náš v nejhezčí sen.

Být tvojí oporou, tím kdo ti zaručí

že budeš milovat každičký den.


Chránit tě před zlem, dodávat ti nadějí,

Opojen láskou zkrotit celý svět!

Líbat tě! Hodiny! Znovu a něžněji!

Schopen být dotekem tě rozechvět!


Ty ve mně přesto nadále nic nevidíš,

necítíš, neřešíš, neztrácíš čas,

chceš jenom sex který si vždycky zařídíš.

A moje city? Ty ať vezme ďas.
Publikoval(a): Padfoot, 6.12.2012
Přečteno (123x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti