Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

pohlík Básně » o Lásce

Anotace: Dívka kterou znám

Píši tahle slova z lásky
pro dívku, co mám tak rád
je v ní tolik vnitřní krásy
s ní se cítím vždy jen mlád.

Je jak slunce, které svítí
stále hřeje celý den, a já
mívám o té dívce často
krásný živý sen.

Ve snu často za ní chodím
ona leží, sladce spí, já ji říkám
moje lásko, ona možná ale bdí.

Když ji hladím, líbám ústa
ona se vždy usměje
a mé srdce buši štěstím
rychleji se rozběhne.

Moje city, touhy, vášně
toužím jí tak hrozně dát
na rukou tu dívku nosit
upřimně ji mít moc rád.
Publikoval(a): pohlík, 6.12.2012
Přečteno (349x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, děda včela, modrá, Kett, Retor, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti