Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vím

Vím

jediná Básně » o Lásce

Anotace: .....

Vím
Vím, že jsi tady. Tvůj modrý pohled to říká.
Tvá slova se mi nezařežou do srdce jako dýka.
Mluvíš i beze slov a já ti rozumím. Dokážu ze tvých slov
poskládat rým.
Tvá dlaň mi hřeje mou, s tebou můžu jít zasněženou krajinou.
Duše rozervaná na kusy - už se nechci bát,
s tebou mám zase důvod se smát.
Ne, už se nebojím, protože - vím.
Publikoval(a): jediná, 6.12.2012
Přečteno (278x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti