Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na konci podzimu

Na konci podzimu

tleskot Básně » ?nezařazené?

Anotace: čas letí...

...čas mě unáší na svých perutích
do bezedného vesmíru života.
Marné jsou prosby, marné mé apely,
je neoblomný a jeho studený smích
skrz hlavu až do mozku kolotá,
kde přikazuje ty nejhorší úkoly.

Nese mě, a při letu do příští prázdnoty
ten podivný brach vůbec nevnímá,
že pro mne teprve uzrály maliny
a že nyní do školy nástup mám!
Ach, zvládnout úkol jeho, byť jen jediný
snad znamená žít dva, tři životy...
Publikoval(a): tleskot, 5.12.2012
Přečteno (87x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Padfoot, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti