Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S láskou

S láskou

Orochi Básně » o Lásce

Anotace: newímkam to zařadit , ale sme se to snad hodí.

Ležím na mrtvolné loži,
ty přicházíš jak vyslanec boží.
Ty jako kněz kážeš mi víru,
s tebou zas a znova nalézám sílu.
Kráčíme roklí temně černou,
nebojím se neboť jsi semnou.
Společně dokážeme cokoli chceme,
s láskou v srdci do ráje jdeme.
Publikoval(a): Orochi, 5.12.2012
Přečteno (242x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jediná, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti