Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

jediná Básně » o Lásce

Anotace: Mé životní lásce...

Chtěla bych ti říct, co už víš.
Miluji tě stokrát víc než dřív.
Jsi moje slunce,které nezapadá,
jsi ruka,která mi růži podá,
jsi oheň, který mi sílu dává,
jsi láska, co k srdci padá.
Publikoval(a): jediná, 5.12.2012
Přečteno (399x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti