Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plameny vášně

Plameny vášně

Psavec Básně » o Lásce

Anotace: Žhavá vášeň.

Uprostřed letní noci,
když srdce něhou plane,
jsme milenci i sobci,
jak je to právě dané.

Opět když v další noci,
vyhrála naše touha,
pak řeknu, že jsme cvoci,
což bude pravda pouhá.

V bláznivém víru vášně,
kdy hoří naše těla,
chovám se prostopášně,
to láska přeci chtěla.
Publikoval(a): Psavec, 5.12.2012
Přečteno (322x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela, Marcone, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti