Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VYZNÁNÍ PRO KINGPIN :o))))

VYZNÁNÍ PRO KINGPIN :o))))

Lavander Básně » o Lásce

Anotace: Je právem nazývána BALETKOU Z PLECHU tolik Tě vzrušuje bublání jejího vzdechu.

,,...skrze Tvé nitro
ke mně doléhá hlas vábničky
Tvojí velkolepé písničky
která je v Tobě

Cítím jak sílí
nehodlám ji udolat
nijakou pílí

Tvoje velká kráska
Ona plechová láska

Ta co ti v žilách krev rozproudila
když minulost Tě na kost obnažila

Však jaká by byla bez skvostu
Tvé dlouhonohé básničky
rozkvetlé růžičky...,,
Publikoval(a): Lavander, 4.12.2012
Přečteno (137x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: xoxoxo, Retor, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti