Prosím odpusť
Prosím odpusť
Prosím odpusť, Pane,
propadám peklu.
Něco zlého
se stane,
stojím proti
světu…
Spalují mě
černé myšlenky,
jak mám jít dál?
Modlím se k Tobě,
v srdci cítím
neustálý
žal…
Zbav mě utrpení,
které mě souží.
Život jako tonutí,
v nekonečné
louži…
Chci se
nadechnout
a vrátit se
do dětských let.
Odpusť mi,
Pane, ale proklínám
tenhle svět…
Publikoval(a):
Makaveli, 4.12.2012