Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krámek u tří kusovek

Krámek u tří kusovek

Rezavá plechovka Básně » ?nezařazené?

Anotace: opět takový menší experiment

Jak krásně sešlý
je obchod v zastrčené uličce
a v něm divoce se misící vůně
tabáku, kávy,skořice

nádherné fantastično
potemnělého krámku s vojenskými zdmi
a obsluha ?
životem strhaná
prodavačka Johana
co nahoře v kamrlíku
souloží s notory - amanty

mají tu vše co potřebují
zbloudilé ovečky boží
kusovky za tři koruny
absinth s thujonem
či heroin pašovaný v mezinoží

do této části města
i stráže se bojí
proto není divu
že tady tento kšeft stojí

a je to fajn...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 4.12.2012
Přečteno (52x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Andymio, děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti