Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sněhová královna

Sněhová královna

Beránci bílí
jak trávník dole
utíkají do dálky
a honěj
vločky co nestihly spadnout
marně hledající Zimu
královnu barev nevýraznou

paní co v srdci nosí
bělobu a chlad
divě ujíždějící severním pólem
za Kaiem
jemuž střepem srdce proklála

vítr burácí
sníh zasypavá kraj
kdákavý smích
a hoši - sněhuláci
více zamrzaj
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 3.12.2012
Přečteno (128x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, Robin Marnoli, děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti