Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hodina malování

Hodina malování

Kristička M. Básně » o Lásce

Anotace: -trošku jinak

Černou tuží bez předlohy,
odhaluji skryté vlohy,
jak tvoje oči načmárat.

Barvou růže,skrytou touhou
zkracuji si chvíli dlouhou,
malováním rtů.

Barva vody a chuť moře,
po tváři mi stéká.
Publikoval(a): Kristička M., 3.12.2012
Přečteno (193x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, michaela07, Robin Marnoli, Lugilla, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti