Dětské přání
Dětské přání
Anotace: Jedno malé přání, po kterém toužím
Chtěl bych zažít lásku,
jako z básnických řádků,
líbat jí na krku, držet jí za ruce,
cítit furt to samé, klidně i po roce.
Nemoci myslet, nemoci jíst,
při tom si být, už na vždy jist,
mít denně pocit, že rostou mi křídla,
tak jak to v řádcích, básníků bývá.
Šeptat ta slova, do nevinných uší,
ukázat jí, že i kluci mají duši,
jen mi v tom celém, doposud brání,
že je to jen prosté dětské přání.
Publikoval(a):
Unnamed, 2.12.2012