Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbloudilé srdce

Zbloudilé srdce

Jarous95 Básně » o Lásce

Anotace: .....

Jsi chodící protiklad,
S duší v aukční síni,
Nemám, co bych přihodil
Sdílíme jizvy z opuštění.

Kde jsi byla zapomenuta?
Jako chodba v zchátralém domě,
Zlomená srdce a ohořelá křídla,
Proletěla škvírou ve dveřích.

Nezapomenutelné v přeměně na zvyklost,
Tak stejně city k tobě,
Odraz v průzračné vodě,
Už vím, co jsem získal.

Tak zůstaň aspoň přes noc,
Jako vyhlídka na lepší časy,
Ráno rozpuštěná v mlze,
Nebuď ta, která odešla.
Publikoval(a): Jarous95, 2.12.2012
Přečteno (255x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti