Advent
Advent
Anotace: Nastává adventní čas
...za oknem šero, v kuchyni kvas
se nezastaví ani v neděli.
Po roce vrátil se Adventní čas
a děti se těší, že jim kdos nadělí...
V tom opakujícím se adventním čekání
je skrytá dávná touha lidí:
- ať v žití jim nikdo nebrání
a kdo dobré seje, ať je taky sklidí...
Publikoval(a):
tleskot, 2.12.2012