Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Teskno

Teskno

Ani vlastně nevím proč,
ale je mi smutno,
svůj pohled na mě stoč,
a když nechceš, není nutno.

Neradostné srdce v hrudi bije,
zlou frekvencí šílenou,
ani nevíš jak teskno mi je,
když myšlenky vyklenou.

Připadám si jako blázen,
že se do psaní pouštím,
ani když jsem na zem shozen,
prohru si nepřipouštím.

Nebylas nikdy tak blízko,
avšak z dosahu dál.
Cítil jsem se jako psisko,
když jsem vedle stál.

Zpomalit už asi nejde,
na to je moc pozdě,
nevíme však, co z toho vzejde,
a chtěl bych to zkusit prostě.

Ruce se mi trochu třesou,
když tě jenom vidím,
chci to zvládnou s noblesou,
a své srdce šidím.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 2.12.2012
Přečteno (269x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti