Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osamocen

Osamocen

Rezavá plechovka Básně » o Lidech

Anotace: menší experiment

Na míse pomalu hnijí jablka
a kdyby měly oči
plakaly by

skrz špinavé sklo
koukám
tam za okno
na černé lidské a prázdné stíny

jsou němí
a chodí tam a zpátky
s novinami
s taškami

na špinavém ubruse
pár sedřených rukou
a smutné oči

to vše zbylo
z někoho
kdo se jako mladý
honil za pozlátky
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 1.12.2012
Přečteno (121x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, děda včela, Lugilla, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti