Nevím, zda tě mohu mít
Nevím, zda tě mohu mít
Stojíme proti sobě,
cítíme vzájemně svůj dech.
Rty kolem sebe bloudí,
tak je bloudit nech.
Tvé vlasy na stranu odhodím,
tvou ruku pevně stisknu.
Hlavy se jemně natočí,
sladký polibek ti vtisknu.
K mému krku si přivoníš,
já tě zase pevně chytnu,
doufám, že z tohoto snu,
nikdy a neprocitnu.
Společně kráčíme do neznáma,
ale cíl přec krásný jest.
Kdyby ti nohy podklesly,
jsem připraven tě nést.
Publikoval(a):
Jelínek Rockefeller, 1.12.2012